Sinds 2013 biedt My Flame Lifestyle biologische kaarsen; kaarsen gemaakt van palmwas en sojawas. Deze kaarsen stoten geen roet af, hebben een leuk design, ruiken heerlijk en branden tot 45% langer in vergelijking met normale kaarsen.

De kaarsen in glas en in blik van My Flame Lifestyle zijn gemaakt van sojawas. De stompkaarsen zijn gemaakt van palmwas. Een extra voordeel van palmwas is het hogere smeltpunt. Het moet wel heel warm in je huis worden, willen deze kaarsen gaan smelten. Tevens is My Flame Lifestyle de eerste die deze stompkaarsen in heerlijke geuren aanbiedt. Een extra voordeel van onze sojakaarsen is dat je de vloeibare was kunt gebruiken als massage olie. Je krijgt er een heerlijk zachte huid van.

My Flame Lifestyle heeft haar vleugels inmiddels gespreid naar andere sfeermakers voor in en rond het huis. In de nieuwe collectie vind je vernieuwende producten zoals vellen geurpapier in een mooie cadeaubox om de planken in kasten en laden gezelliger te maken en heerlijk te laten geuren. Lichtzakjes van speciaal papier, dat niet zomaar vlam kan vatten. Deze lichtzakjes dienen als windlicht en zijn ideaal om de sfeer binnen en buitenshuis te verhogen.

Voor het mooi etaleren van onze stompkaarsen, hebben wij kaarsenhouders gemaakt van gerecycled hout en aluminium. Echte eyecatchers en ieder standaard of plateau is uniek! Een heerlijk kalmerende bed & body mist die gesierd wordt door de quote ‘Ohh lala’ of ‘You are my favorite flavor’. Ook de geurstokjes ontbreken niet in het vernieuwde assortiment. En last but definitely not least, is het assortiment verrijkt met geurkaartjes. Deze zijn perfect als luchtverfrisser voor bijvoorbeeld in de auto, het toilet of in de (kleding)kast.

Fun, inspireren, kwaliteit, trendy en verbinden zijn de speerpunten van de gehele collectie van My Flame Lifestyle. De trendy producten van My Flame zorgen ervoor dat jouw huis straalt van warmte. Of het nu een cadeau voor jezelf is, een cadeau voor je liefste vriend(in), je vader, moeder of dochter, het is altijd een schot in de roos.